Omega3 és az allergia

Sok ember küzd bőrön jelentkező ekcémás tünetekkel, keresi a segítséget a tünetek mérséklésére és / vagy megszüntetésére.

Oriflames tapasztalataink szerint, saját és családi referenciák – vásárlói visszajelzések értelmében hatékonyak lehetnek az Omega 3 gyulladáscsökkentő halolaj és Astaxanthin antioxidáns készítményünk.

Tapasztalatainkat a Budai Allergia Központ is megerősíti. Ezen linken olvashatóak az orvosi megállapításaik az Omega 3 halolajjal kapcsolatban.   https://www.allergiakozpont.hu/halolaj-kapszulaval-az-ekcemas-tunetek-ellen

Az allergia minden esetben a szervezet téves immunválasza, vizsgálata, gyógyítása bonyolult folyamat. Szakorvosi probléma feltárást és kezelést igényel. Életmódbeli változtatások meghozatalát. Az étkezés, a rendszeres mozgás, a lelki idegrendszeri terhelések ( stressz kezelés) területén kell más hozzáállást biztosítani.

Az orvosi javaslatok, az allergének kiiktatása a gyógyszeres kezelés mellett, a sejtjeink építkezéséhez elengedhetetlen Omega 3 halolajat – segítő terápiaként érdemes alkalmazni.

Azért is a SVÉD Oriflame Omega 3 halolaját praktikus választani, mert minőségben, tisztaságban, (GMP formula) EU -s dokumentációban, árban, a legmegbízhatóbb választások egyike.

A bőrt érintő elváltozások esetén, nálunk a családban, jól bevált kézmosásra az INTIM lemosó használata. ( Erősíti a bőrt védő savköpenyt, gátolja a kórokozók szaporodását.) A Baby O’ fürdető az érzékeny bőr és fejbőr kíméletes tisztítója. Az orvos által felírt gyógykrémek mellett az Univerzális balzsam, valamint a kiszáradástól, berepedéstől, felázástól védő Baby O’ pelenkakrém is gyógyír lehet.

Várom a szeretettel témával kapcsolatos kérdéseket, tapasztalatokat.