ORIFLAME KATALÓGUS

Lapozd át az Oriflame legújabb katalógusát és tekintsd meg a kozmetikai és Wellness-termék újdonságainkat. Ebben a katalógusban a regisztrálás gombra kattintva, (törzsvásárlói kódoddal) 20 % kedvezményt kapsz vásárlásaid után.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Minden új évszakkal szeretünk kicsit mi is megújulni…

Szeretünk új inspirációkat szerezni, a legújabb trendeket megismerni. Egy új év indítása álmokat, célokat, elhatározásokat hoz. Ebben partner lehet az Oriflame, és mi, legyen szó szépségről, egészségről, vagy örömteli munkáról, üzletépítésről.

 Megtanította az elmúlt év velünk, hogy az tud talpon maradni, aki képes alkalmazkodni, hajlandó új dolgokat megtanulni, ápolja a testét, lelkét, szellemét – értelmes segítő elfoglaltságokkal tölti az idejét.

Nálunk találhatóak a világ leghatékonyabb természetes étrend-kiegészítői, amelyek képesek életeket jobbá tenni. A legendás svéd minőség és biztonság az igényes emberek kedvencévé tette őket szerte a világon.

A szépség svéd fogalma a külső jól ápoltság mellett – magába foglalja a belső fittséget, egészséget, az életmódunkat a viszonyunkat másokhoz és a világhoz. Szeretem ezt az életérzést. Kóstolj bele Te is, ha van kedved.

Regisztrálhatsz itt árengedményért (min 20 %) akár ingyenes házhoz-szállítással, bizonyos megrendelési érték felett START ajándékokkal.  

Engedd meg magadnak az otthonról vásárlás békéjét, a SVÉD természet érintését, az Oriflame minőségét.

Megköszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal.

Csányi Péterné (Böbe) Független Oriflame top direktor kozmetikus, wellness tanácsadó