Maszkné

Új fogalom a kozmetikákban: Maskne ( maszk és akné )

A maszk folyamatos viselése komoly megterhelés nem csak a lelkünknek, a bőrünknek is. Fellángolnak a gyulladásos bőrproblémák, a szeborreás bőr állapota romlik. Az érzékeny a zsír és vízhiányos bőrök viselői kiszáradásról, kipirosodásról, húzódásról, feszülésről, hámló kipörsögésekről számolnak be.  A komfort érzet fenntartása nagyobb figyelmet igényel.

A belső szépség fokozására az Oriflame kínálatából az Omega 3 halolajat és az Astaxanthin erős antioxidáns kapszuláinkat javaslom. Ezek az egész szervezetre jótékonyan hatnak a bőr is hálás lesz érte.

Otthoni bőrápolásban még nagyobb figyelmet kell hogy kapjon a tisztítás a NovAge arctisztító olaja aktívan közreműködik a szennyeződések eltávolításában. Legalább heti 2 alkalommal érdemes NovAge peelinget használni, megnyitja a pórusokat, javítja a bőr légzését, anyagcseréjét. Ma már olyan kozmetikumaink is vannak, amelyek prebiotikus hatással bírnak, s a maszkok alatt ennek óriási jelentősége van. Táplálják a bőr egészségét biztosító normál baktérium flórát, a kellemetlenségeket okozó bacik rovására. Ilyen csoda termékünk a NovAge Primer arcápoló esszencia! A bőr típusának, korának és problémáinak megfelelő szérumok, nappali és éjszakai krémek használata mellett tápláló, élénkítő pakolások, NovAge mágikus olajkapszulái, masszázs, arctorna, gyógyteás borogatás, fénykezelés is szóba jöhet.

Figyelni kell a maszkok tisztaságára, a napi cserére. Textil maszkok esetén a mosásra, alapos öblítésre, vasalással történő fertőtlenítésre. Amikor csak tehetjük érdemes szabad levegőn tartózkodni. Maszk nélkül sétálni, túrázni, futni, kardió mozgásokat végezni, ezzel is fokozni a keringést, javítani a bőr anyagcseréjét.

Ne sajnáld magadtól a legjobb kozmetikumokat, mert MEGÉRDEMLED! S eljön az idő, amikor végleg lekerülnek a maszkok, az arcunk is tündökölhet teljes szépségében.

Mert az idő múlását megállítani nem tudjuk, az idő nyomait a bőrünkön késleltetni igen! A problémákat, az elváltozásokat kevés kivételtől eltekintve, tudjuk kezelni, karbantartani. S ez minden ragyogó hölgynek a kötelessége is, nem csak önmagáért, a szeretteiért is.

Csányi Péterné Böbe kozmetikus, NovAge szaktanácsadó

Online (ZOOM) szaktanácsadásra jelentkezni lehet üzenet írásával.