Haj jaj…

A haj tükörként is képes viselkedni.

Megmutatja, milyen személyiség vagy. Hajad színével, frizuráddal üzensz. Jelzi milyen az egészségi állapotod. Hiánybetegségek, hormonális változások, vérképzőszervi megbetegedések, gyulladások, daganatok, stressz velejárója lehet a hajhullás, szerkezeti változás. (Kivizsgáltatni, keresni az okot – fontos! Jelezhet komoly problémákat. (Vérkép, gyulladásos faktorokra is, pajzsmirigy panel, AntiTPO is, góckutatás! )

A fodrászaim, Reni és Tami, gyakran kérdezték, hogy hogy van ez? Lehet tavasz, nyár, ősz, tél az én hajam nem hullik jobban, mint az megengedett, nem töredezik, nem sprőd. Változó korban vagyok és pajzsmirigyem alul működő. AntiTPO emelkedett.

Bizony ezért tenni kell folyamatosan. Rengeteg atrocitás éri a hajunk, a fejbőrünk. UV sugárzás, a levegő szennyezettsége, a hideg a meleg, a sapka viselése vagy éppen hiánya mind árthatnak. A hajfestés, a hajszárítás, a dauer, a hajsütés, tupírozás, hajvasalás mind szélsőséges fizikai – kémiai merénylet  a haj ellen.  Nem győzök bocsánatot kérni tőle, dédelgetem. A hajtípusomnak, koromnak megfelelően választom ki a hajsamponomat, a kondicionálómat. Különös figyelemmel az összetevőkre.

Nekem vékony hajszálaim vannak,  a hajvégeket egy kócosodást is gátló olajjal kezelem. Az illata  csodás, a hatása rendkívüli.

Emellett átpermetezem egy CC hajápoló permettel, ami véd az UV sugárzástól a szennyeződéstől, a hajformázó fizikai ártalmaitól és még sok mástól.

Belsőleg minden ősszel és tavasszal csinálok egy hajerősítő kúrát, ebben a hajvitaminban, a haj számára nélkülözhetetlen aminosavak, vas, C vitamin, Cink és pektin van. Meglódítja a haj növekedést, erősíti a körmöket és még a vérképnek is jót tesz. Ez az én rutinom. Alapjaitól segít újra strukturálni a hajat.

Most ez a készítmény rendkívüli akcióban kapható. 4 doboz egy kúra, 3 megvásárlásával a 4. ingyenes. Amiért biztos vagyok benne: GMP formula, biztosítja az állandó, hatékony minőségi összetevőket. Klinika hatástanúsítvány, több ezer vásárlói referencia.

Fogyasztok folyamatosan vitamin és ásványianyag komplexet, Omega 3 zsírsavat, amit szintén óhajt a haj a köröm s valamennyi szervünk. Antioxidánst Astaxanthin formájában.

Hogy Neked mire van szükséged, mik a gondjaid, beszéljünk róla. Megismerve a hajad típusát, szerkezetét, problémáidat… esetleg műszeres vizsgálat után, tudok tanácsot adni a külső és belső ápoláshoz. Stressz kezeléshez. Csányi Péterné Böbe kozmetikus, wellness tanácsadó, egészségügyi szakember.