Takarékosság Világnapja

„Minden megtakarított forint újat fial.”

Ma van a takarékoskodó emberek napja. A pénzügyi tudatosságnak kísérnie kellene az életünket,  hogyan engedhetem meg magamnak mentalitással.

Amikor találkoztam az Oriflame lehetőséggel, nem tehettem meg anyagilag, hogy ilyen minőségű kozmetikumokkal vegyem körül magam. Az igényem, a képzettségem, adott volt, hogy értékeljem a minőségi különbséget. Sőt a bőröm is segítségért kiáltott!

Hogyan engedhetem meg magunknak? – Tettem fel a kérdést.

Megspóroltam az első kozmetikumokra valót, hogy ne csak olvassak róluk, hanem személyes élményeim is legyenek. Így  tudtam ajánlani másoknak, hasonló problémáikra. Az árrés jövedelmemből ingyenessé tettük a saját kozmetikai fogyasztásunk, tapasztalati tőkét teremtettünk. 100 % -ban csak innen vásárolunk, kihasználva a nagyker árat, a minőséget, a hatásharmóniát. 🙂

Hogy mennyit spóroltam az elmúlt 28 év alatt, számoljátok ki.

Egy átlagos család kozmetikai szükséglete 10-12 ezer Ft/hó. Ebben benne vannak a tisztálkodó szerek, dezodorok, hajápolók, arcápolók, testápoló, kéz és lábkrém, illatok, speciális igények ( intim lemosó, teafaolaj, hajápolószérum, hajlakk, peeling, testradír stb. ) dekor kozmetikumok, körömápolók, lakkok, férfi termékek borotvahab, borotválkozás utáni balzsam, férfi arcápoló, gyermek, baba kozmetikumok, kiegészítők, ékszerek, táskák stb.

Ajándékozni is szoktam ebből a kínálatból, s mivel mi olyan női és férfi arcápoló szetteket használunk, amelyekkel kiválthatóak a kozmetikai kezelések, így itt egy kozmetikai kezelés árán, 3 hónapra szóló ” professzionális bőrápoló rendszert ” tudok vásárolni. Mi innen szerezzük be az étrend-kiegészítőinket  is. Így a mi havi vásárlásunk kb 26 000 Ft. Ebben benne van az a shake por is, amivel egy egy reggelit tudunk helyettesíteni. Mivel nagyker áron kapjuk, az árrés a mi személyes kedvezményünk, ami havi szinten a wellness + kedvezményeivel kb 8000 Ft. Ez a mi megtakarításunk, ezt az árrést magunknál tarthatjuk és nem kell ott hagyni Pl. Douglasban, vagy a DM -ben vagy a Patikában.  Ez évi kb 100 000 Ft személyes haszon csak akkor, ha csak felhasználók vagyunk.

Ami hozzájön a cég környezetvédelmi stratégiája, a 100 % megelégedettségi garancia, az organikus, aktív természetes hatóanyagok az innovatív svéd technológiával, a szellemiség, ami által jobb emberekké válhatunk. Az üzleti lehetőség + befektetés nélkül – amit bármikor elindíthatsz, ha  felteszed magadnak a kérdést, hogy hogyan tehetem jobbá az életem?https://www.youtube.com/embed/9StprinMHYw?wmode=opaque

Ha érdekel hogyan lehetnél egy ilyen világcég részese, jelentkezz!

Csányi Péterné és Péter Független Oriflame direktorok