bőrtökéletesítő smink

A szép, ápolt bőr nem csak az ifjú hölgyek kiváltsága.

Minél érettebb az ember lánya – annál több odafigyelést, kíván a bőrápolási rutin kiválasztása. Az „illendő” smink hozzávalóinak és technikájának az elsajátítása.

Az én érzékeny, rosaceás  bőrömnek speciális ápolásra van szüksége, amihez a legjobb hozzávalókat az Oriflame kozmetikumai között találom. Az érett bőr sminkelése is a legjobb alapanyagokat kívánja. Mindezeket hordozzák  az új Oriflame GIORDANI GOLD luxus dekor kozmetikumai.

Az Etnáról származó vulkanikus összetevők mágikus erővel bírnak a bőr szépítésében, társulva a Lótuszvirág kivonattal, prebiotikus szérummal, rétegezhető fedéssel új dimenziókba helyezik az alapozók fogalmát. Primer is választható hozzá, amit kár lenne kihagyni. Rózsaszín zselés gyöngykapszulái hyaluronsavat raktároznak, amit átadva, selymes, hidratált felületet kapunk.

Könnyen szépíthetjük tovább a hozzánk leginkább illő bőrtökéletesítő alapozóval.

Formázhatjuk az arcot a  kézzel készült Giordani gyöngyöcskékkel.  A Highlighter gyöngyökkel új fényekbe öltöztethetjük. Hangsúlyozhatjuk a világosabb sötétebb színek  játékával a szemkörnyéket.  Kiemelhetjük a szempilláinkat az ápoló-erősítő összetevőket is tartalmazó szempilladúsító spirállal. A tartós matt hatású, fémesen ragyogó rúzzsal tehetjük fel a koronát a szép sminkünkre.

Ha Neked is problémás a bőröd, ha szeretnéd tudni, hogy milyen smink lenne előnyös Neked ( színtípusodhoz, alkatodhoz, korodhoz, alkalmakhoz … stb ) keress bátran.

Csányi Péterné független Oriflame top direktor, kozmetikus, sminkes