Az érzékeny bőr is lehet gyönyörű és hidratált

Van, akinek érzékeny bőre van. Van olyan kutatás, amely szerint a 30 év feletti nők 50 % -ban elszenvedői a vele járó kellemetlen tüneteknek. Milyen is ez a bőr?

Húzódik, feszül, kipirosodik, száraz, finoman hámló, piros pörsenések, dudorok jelennek meg rajta. Viszkethet. Nehéz vele élni, rossz közérzetet ad.
Rosszul reagál a hidegre, a melegre, a szélre, a napfényre, a szennyezett levegőre, a stresszre. Ételek, italok, belülről is provokálják. Válogat a kozmetikumokban, általában a tulajdonosai bizalmatlanok a kencékkel szemben.
Van, akinek bizonyos hatóanyagok, illatanyagok, tartósítószerek a fokozzák a panaszokat.

Semleges, egyszerű patikai, vagy gyógynövény krémmel próbálják lefedni, csillapítani a tüneteket. Általában ezeknek a készítményeknek nincs ránctalanító, öregedésgátló hatásuk. Nem javítják ki a bőr barrier rétegének sérült szerkezetét.
S ami még ennél is fontosabb, nem tárják fel a ” gyökér-okokat ” Az érzékeny bőr mögött, külső – belső lelki tényezők is meghúzódhatnak.

Érdemes tovább lépni, önmagad a bőröd reakcióinak megismerésében. Kínálok neked öregedés gátló tudással is rendelkező érzékeny bőrápoló rendszert
( kipróbálással – 100 % garanciával ) „gyökér-okok” megtalálásához feltáró, gondolatébresztő online vagy személyes beszélgetést, műszeres vizsgálatot, ha szükséges bőrgyógyász segítségét is.

Miért vagyok kompetens a témában? 30 éve elkötelezett híve vagyok a természetes, minőségi svéd kozmetikumoknak.
Szakirányú egészségügyi végzettséggel, fitotherápiás vizsgával, kozmetikus szakképesítéssel rendelkezem.
Saját magam is érzékeny Roseceás bőrrel. Antiagening vagy öregedésgátlás az a szakterület, amely a leginkább érdekel.
( Saját bőrömön érzem a fontosságát )

Ha érintett vagy, s felkeltettem az érdeklődésed – keress privátban! Mert az egészséges szép bőr, mindenkinek jár!
Csányiné Böbe kozmetikus
www.egykicsitmasoriflame.hu